Wat is RouteYou en RouteYou Plus?

RouteYou is een fiets- en wandelapplicatie voor op je smartphone, tablet of computer. De app combineert meer dan 8,5 miljoen fiets- en wandelroutes met meer dan 4 miljoen bezienswaardigheden.

RouteYou Plus is de betalende abonnementsformule in de app, ter waarde van € 35,99 per jaar, die gratis zit inbegrepen bij de abonnementsformules van Mediahuis*.

Zo kan je onbeperkt:

de mooiste fiets- en wandeltochten in België en de rest van de wereld ontdekken, plannen en delen met anderen
 zowel in de app als op de website advertentievrij navigeren
 je routes opslaan in de app om ze offline ook te gebruiken
 de (spraak)navigatie inschakelen bij je gekozen knooppuntenroute zodat je nooit verloren loopt
 je routes aanpassen: omdraaien, splitsen, ander startpunt kiezen én bezienswaardigheden toevoegen
 deelnemen aan alle online infosessies om makkelijk routes te vinden en te plannen

En nog veel meer.

*RouteYou Plus is gratis inbegrepen in alle abonnementsformules, uitgezonderd basic en -26 plus.

Meer info op hbvl.be/routeyou