Ik ben Het Belang van Limburg-abonnee maar heb de RouteYou Plus-proefperiode geactiveerd. Wat nu?

Ben je abonnee, maar schreef je je ook in voor de gratis proefperiode (van 30 dagen) van RouteYou Plus?

Geen probleem, met jouw abonnement* op Het Belang van Limburg geniet ook jij in 4 makkelijke stappen gratis van RouteYou Plus voor de volledige actieve duurtijd van je krantenabonnement.

Controleer eerst even of je e-mailadres van je RouteYou-account hetzelfde is als dat van je Mediahuis-account.

Zo niet, verander dit e-mailadres dan op routeyou.com rechts bovenaan (bij je gebruikersnaam) via de knoppen 'Mijn Profiel' > 'Persoonlijke gegevens'.

Meld tenslotte eenmalig af via de knop 'Afmelden'.

Stap 1 | Download vervolgens de nieuwe RouteYou-app, of log eenmalig uit indien je de app al hebt.

De app downloaden doe je op je smartphone, door te klikken op onderstaande iconen:
  • Apple App Store (iOS):

• Google Play Store (Android):

Stap 2 | Open de app en klik vervolgens op 'Aanmelden met je krant' om gebruik te maken van je voordeel als abonnee.

Stap 3 | Meld je aan met het e-mailadres en wachtwoord dat je ook gebruikt voor je krantenabonnement. Dit zijn de gegevens van je Mediahuis-account.

Stap 4 | Koppel je bestaande RouteYou-account aan je Mediahuis-account en behoud al je opgeslagen en gemaakte routes, instellingen, enzovoort.

*RouteYou Plus is gratis inbegrepen in alle abonnementsformules, uitgezonderd basic en -26 plus.