Ik ben Het Belang van Limburg-abonnee en heb al een betalend RouteYou-abonnement. Wat nu?

In 4 makkelijke stappen geniet ook jij gratis van RouteYou Plus.
Controleer eerst even of het e-mailadres van je RouteYou-account hetzelfde is als dat van je Mediahuis-account.
Zo niet, verander dit e-mailadres dan op routeyou.com rechts bovenaan - bij je gebruikersnaam - via de knoppen 'Mijn Profiel' > 'Persoonlijke gegevens'.

Stap 1 | Download de nieuwe RouteYou-app, of log eenmalig uit indien je de app al hebt.

De app downloaden doe je op je smartphone, door te klikken op onderstaande iconen:
  • Apple App Store (iOS):

• Google Play Store (Android):

Stap 2 | Open de app en klik vervolgens op 'Aanmelden met je krant' om gebruik te maken van je voordeel als abonnee.

Stap 3 | Meld je aan met het e-mailadres en wachtwoord dat je ook gebruikt voor je krantenabonnement. Dit zijn de gegevens van je Mediahuis-account.

Stap 4 | Koppel je bestaande RouteYou-account aan je Mediahuis-account en behoud al je opgeslagen en gemaakte routes, instellingen, enzovoort.

Alle informatie over de app vind je via het RouteYou Helpcenter.