Hoe installeer ik de RouteYou-app?

Het installeren van de app is heel eenvoudig! In minder dan 2 minuten ben je je volgende uitstap aan het plannen.

Stap 1 | Download de RouteYou-app.

De app downloaden doe je op je smartphone, door te klikken op onderstaande iconen:
  • Apple App Store (iOS):

• Google Play Store (Android):

Stap 2 | Open de app en klik vervolgens op 'Aanmelden met Mediahuis krant' om gebruik te maken van je voordeel als abonnee.

Stap 3 | Meld je aan met het e-mailadres en wachtwoord dat je ook gebruikt voor je krantenabonnement. Dit zijn de gegevens van je Mediahuis-account.

Stap 4 | Kies nog even een gebruikersnaam en je bent helemaal klaar om op pad te gaan!

Alle informatie over de app vind je via het RouteYou Helpcenter.