Ben ik automatisch ingelogd bij andere nieuwsmerken van Mediahuis?

Als je met je Mediahuis-account (e-mailadres en wachtwoord) inlogt bij Het Belang van Limburg via de nieuwssite of - apps ben je ook automatisch ingelogd bij alle andere nieuwsmerken van Mediahuis: Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen en De Gentenaar.

Ook op de webshops kan je dan vlot een bestelling plaatsen met je Mediahuis-account.