Wat kan ik digitaal lezen?

Je kan digitaal aparte artikels lezen, maar ook de volledige krant.

Op de website hbvl.be en in de nieuwsapp vind je steeds het meest recente nieuws. De plusartikels zijn exclusief voor abonnees. Deze plusartikels herken je aan het pluslogo en bevatten meer duiding en achtergrond.
De digitale krant is een exacte kopie van de papieren krant. Je kan dus digitaal bladeren door je vertrouwde krant. Op je computer vind je de digitale krant via hbvl.be/krant en op je smartphone of tablet in de krantenapp. Om de krant digitaal te kunnen lezen, heb je een full plus, wknd plus of digi plus abonnement nodig.
Meer info over digitaal lezen vind je hier:
- Digitaal lezen
- Nieuwsapp
- Krantenapp