Op welke en hoeveel toestellen kan ik de digitale krant lezen?

Op je computer:
Als je de digitale krant wil lezen op je computer, surf je naar hbvl.be/krant.

Op je tablet of smartphone (enkel voor Android/Apple toestellen):
Je digitale krant lezen op je tablet of smartphone kan met de krantenapp. Download deze app in de Apple App Store of Google Play Store.
Apple App Store (iOS): klik hier
Google Play Store (Android): klik hier

Met een full plus, wknd plus of digi plus abonnement kan je met dezelfde Mediahuis-account elke digitale krant downloaden op drie verschillende toestellen.