Is er een kost verbonden aan het gebruik van de nieuwsapp?

Neen. Abonnees van Het Belang van Limburg hebben toegang tot de volledige inhoud van de nieuwsapp.
Je moet hiervoor wel eerst inloggen met je Mediahuis-account (e-mailadres en wachtwoord) dat gekoppeld is aan je abonnement.

Vanuit Het Belang van Limburg vragen we niet naar je kredietkaartgegevens.
Het is wel zo dat de app store op je Android toestel of iPhone eenmalig deze gegevens vraagt als je voor het eerst een app installeert. Voor de apps van Het Belang van Limburg wordt echter nooit iets aangerekend.