Hoe zet ik meldingen op mijn computer aan of uit?

1. Google Chrome
Klik linksboven in je adresbalk van Chrome op het slotje naast hbvl.be, vervolgens kan je de meldingen blokkeren.

OF

Plak chrome://settings/content/notifications in de adresbalk van Google Chrome.
Pas je Chrome push meldingen aan door te klikken op de drie puntjes rechts en vervolgens 'Verwijderen' ('Remove').

2. Mozilla Firefox
Klik linksboven in je adresbalk van Firefox op het icoon naast hbvl.be:

OF

Klik in Firefox rechts bovenaan op de knop en selecteer 'Opties' ('Settings').
Klik aan de linkerkant op 'Privacy & Beveiliging' ('Privacy & Security').
Onder 'Toestemmingen' ('Permissions') zie je 'Notificaties' ('Notifications'): klik op 'Instellingen' ('Settings')
Hier kan je meldingen toestaan of blokkeren.
Je kan ook klikken op 'Alle websites verwijderen' ('Remove all Websites') als je geen enkele melding wil ontvangen.

3. Safari
Klik op het Safari-menu en selecteer 'Instellingen'.
Ga naar 'Websites' en klik op 'Meldingen'.
Om alle meldingen uit te schakelen, toets Cmd+A (Ctrl+A in Windows), en verwijder ze door te klikken op de knop onderaan de lijst.
Om meldingen van een specifieke site uit te schakelen, selecteer deze in de lijst en klik op 'Weigeren'.