Hoe kan ik de krantenapp downloaden?

De krantenapp kan je downloaden in de Apple App Store of Google Play Store. Je herkent de krantenapp aan dit logo:

Beschik je over een iPhone of iPad van Apple, download de krantenapp via de Apple App Store (iOS): klik hier om naar de Apple Store te gaan. Volg via deze video hoe je de krantenapp kan downloaden in de Apple Store:

Heb je een smartphone of tablet van een ander merk, download de krantenapp via de Google Play Store (Android): klik hier om naar de Play Store te gaan. Volg via deze video hoe je de krantenapp kan downloaden in de Google Play Store.