Abonneren

Wat is een full plus abonnement?

Maandag t/m zaterdag op papier + elke dag alles digitaal:

• Elke dag het nieuws van dichtbij en veraf, met aandacht voor het grote nieuws én de mensen met hun verhalen.
  • Dagelijks de uitneembare sportkatern en het beste aanbod nieuws uit jouw regio.
  • Tijdens de week ontvang je extra leesplezier met de Goednieuwskrant en De Buurtkrant. In onze nieuwsapp brengen we onder FC Limburg verslag uit van alles wat er zich afspeelt op de grasmatten van het provinciaal voetbal in Limburg.
  • Het perfecte leesvoer in het weekend vind je elke zaterdag bij de krant:
    • In het katern WKND Limburg vind je de beste diepgravende interviews, onderzoeksdossiers en boeiende achtergrondreportages. We verwennen je met originele uitstapideetjes in jouw buurt, testen de beste horeca-en logeeradresjes en tippen je de mooiste wandel- en fietstochten.
    • Het lifestylemagazine Billie. Bomvol leven. Bomvol inspiratie. Met mode, beauty, wonen en veel meer.
    • De Markt: het consumentenmagazine met reizen, wonen, auto en multimedia op zijn best.
  • 7 dagen op 7 de digitale krant (met alle bijlagen en regio’s) op jouw tablet, smartphone en PC. Handig voor op vakantie.
  • Je herkent alle voordelen voor abonnees aan HBvL+. Zo heb je toegang tot de beste artikels, ontvang je tijdens de dag exclusieve nieuwsupdates en lees je gratis extra publicaties bij onze digitale krant. Daarbovenop geniet je het hele jaar door van unieke voordelen en events.
  • Je kan je abonnement ook online beheren. Dat gaat snel en is heel praktisch om bijvoorbeeld een adreswijziging door te geven, een bezorgingsprobleem te melden, de einddatum van je abonnement te raadplegen, een vakantieonderbreking door te geven, enzoverder.

• En als abonnee ontvang je een hoge korting op de losse verkoopprijs.